Jytky uhkaa sulaa Jymäytykseksi

Perussuomalaisten Lapin piiri pelkää että Jytky 2011 sulaa keskustan Jymäytykseksi 2015. Estääkseen kansan Jymäytyksen perussuomalaiset käynnistävät tehokampanjan kevään vaaleihin, “Lapin ihmisen puolesta.” Persujen mukaan on tärkeää saada kansa tajuamaan, että kaikki on kuten neljä vuotta sitten, mutta perussuomalaiset voivat muuttaa suunnan.

Neljä vuotta sitten tajuttiin että kuusikymmentä vuotta vallassa ollut keskusta ei muuta tai muutu mitenkään. Samat vanhat koplaukset ja kotiinpäinveto jatkui ja jatkuu, perussuomalaisten Lapin piirihallitus katsoo.

Keskustan vahakabinetti Jymäyttää ja odottaa, että se pääsee jatkamaan ministerinä samaa rataa kuin kahdeksan vuotta sitten. Samat ministeri-kasvot jotka loivat Lappia köyhdyttävän Kaivoslain, ryvettivät Kainuun Talvivaaran tai loivat Kehittyvien Maakuntien rahatukikananavat ovat nyt palaamassa valtaan. Tätäkö kansa siis haluaa, kysyvät perussuomalaiset.

Persujen piirihallitus ennustaa, että jos perussuomalaiset häviävät vaalit, silloin on edessä sama vanha meno.

Järjestymiskokouksen pitänyt Lapin piirinhallitus valitsi puheenjohtajansa Jyrki Savikujan varamiehiksi Harri Tauriainen Kemistä, Matti Torvinen Rovaniemeltä ja Tarmo Salonen Kittilästä.

Julkaisuvapaa  Lapin Perussuomalaisten piirin tiedote

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa