Perussuomalaiset Naiset: Isis-vaimoja mahdotonta kotouttaa länsimaisiin arvoihin

Tiedote 25.6.2019

Perussuomalaisten Naisten kanta niin sanottujen Isis-vaimojen Suomeen hakemiseen on tiukka. Heidän mukaansa Suomella ei ole mitään velvollisuutta hakea heitä tai heidän perheitään. Naiset tuleekin rinnastaa miehiin, jotka taistelivat Isis:n riveissä.

– Nämä henkilöt ovat valintansa tehneet ja he ovat tukeneet suoraan islamilaista terroristijärjestöä. Naiset ovat jopa vaarantaneet lastensa turvallisuuden viemällä heidät alueille, joissa Isis vaikuttaa. Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan naiset ovat hyvin radikalisoituneita ja lapset otetaan jopa 10 vuoden iässä mukaan sotatoimiin, Perussuomalaisten naisten puheenjohtaja, kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa toteaa.

– Nämä naiset ovat turvallisuusriski ja niin valitettavaa kuin se onkin, niin ovat myös heidän lapsensa, joita on aivopesty Isis:n opissa. Tämä on valitettava tosiasia ja nyt on ajateltava ennen kaikkea Suomen etua ja turvallisuutta. Voidaan kyseenalaistaa, onko näillä henkilöillä enää mitään siteitä Suomeen, vaikka heillä olisi kansalaisuus, järjestön 2. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Lulu Ranne huomauttaa.

Suomen kansalaisia ei voi lain mukaan estää palaamasta kotimaahan, mutta paluuta ei tulisi naisjärjestön mielestä ainakaan helpottaa, koska nämä paluumuuttajat aiheuttavat Suomessa, merkittävän turvallisuusriskin. Kansalaisuus olisi pitänyt poistaa näiltä henkilöiltä naisjärjestön mukaan jo silloin, kun he lähtivät tukemaan Isis:ä.

– On hyvin epätodennäköistä, että nämä naiset sopeutuisivat enää suomalaisiin tapoihin ja noudattamaan länsimaisia arvoja ja lakeja. Hyviä tuloksia radikalisoituneiden ”parantamisesta” ei juuri ole ja muutenkin turvapaikanhakijoiden kotouttamiseen törsätään satoja miljoonia saamatta tuloksia, järjestön 3. varapuheenjohtaja Sari Henriksson päättää.

Lisätiedot:
Ritva ”Kike” Elomaa
050 512 0806

Kirjoitettu 25.6.2019

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa