Matti Torvinen erotettu Rovaniemen Perussuomalaisten valtuustoryhmästä

Valtuustoryhmä piti kokouksen 16.8.2017. Valtuustoryhmä erotti valtuutettu Matti Torvisen valtuustoryhmästä säännön § 20 mukaisesti. Matti Torvisen eroa oli käsitellyt myös Rovaniemen Perussuomalaiset ry:n hallitus 8.7.2017 pitämässään kokouksessa. Samalla valtuustoryhmä ei nähnyt minkäänlaisia edellytyksiä jatkaa yhteistyötä uuvattien kanssa.

Rovaniemen Perussuomalaiset jatkavat hyvää kuntapolitiikkaa muiden valtuustoryhmien kanssa. Kaupungin talous on haasteellinen sekä tulevat sote- ja maakuntauudistukset. Valtuustoryhmä tulee painottamaan tällä valtuustokaudella palveluiden hyvään ja laadukkaaseen saatavuuteen. Kaupungin talousjohtaminen vaatii uudistusta. Ounasvaaran ja Napapiirin kehitystä on tuettava kaavoituksella. Kouluverkostoon on panostettava. Rovaniemella voitaisiin ottaa käyttöön elinkaarimalli uusien koulujen rakentamiseen. Kaupungin vuosikate pitää riittää rakennusten korjausvelkaan. Uusiin investointeihin kohtuullisesti uutta velkaa.

Kokousessa valtuustoryhmä valitsi puheenjohtajaksi taksiyrittäjä Timo Tolosen. Tolonen on toisen kauden valtuutettu. Varapuheenjohtajaksi valittiin varavaltuutettu Jaakko Ravio. Kalervo Björkbacka jatkaa kaupunginhallituksen ryhmäpuheenjohtajana.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa